Acoes Hondures


ACOES parteix de la base de que tots som “petites superpotències”. Des del punt de vista de que cadascú de nosaltres som capaços de poder fer pels altres molt més del que podem creure. 

El seu origen es situa al 1992 quan el Pare Patricio Larrosa va arribar a Hondures des d’un petit poble de Granada, anomenat Huéneja. Durant aquests anys ACOES s’ha convertit en una gran família que té entitat jurídica com organització no governamental sense ànim de lucre, amb l’únic objectiu de donar suport als més necessitats d’Hondures.

Es va construir oficialment el 6 de desembre de 1996 a Tegucigalpa, Hondures, encara que successivament a Espanya s’han anat creant diverses delegacions per donar suport i enfortir la tasca que es du a terme a Hondures.

El principal projecte d’ACOES són les persones, defensant l’accés a l’educació, com a dret i com a eina de transformació social per promoure la solidaritat i la justícia. 

ACOES vol que l’educació arribi al màxim número possible de persones, però també que la seva qualitat sigui cada vegada millor, centrant les seves activitats i recursos cap a les persones que es troben en una situació de més vulnerabilitat.

ACOES Hondures i tota la xarxa existent a Espanya treballant de manera coordinada amb la convicció de que l’educació integral de la persona, és la base per poder sortir de l’extrema situació de pobresa. També considerem a Hondures i els hondurenys/es com a agents i protagonistes del seu propi desenvolupament, i per tant apostem pel intercanvi i l’enriquiment mutu, basat en aprendre a compartir el que som i sabem.




 
Powered by Blogger